Borç ve cezalar siliniyor! İşte torba yasanın tüm maddeleri

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, canlı yayında milyonlarca kişinin beklediği torba yasanın detaylarını açıkladı. Buna göre KYK borçlarının faizleri siliniyor. Ayrıca pandemi döneminde kesilen maske ve sokağa çıkma yasağı cezaları da affedildi! İşte tüm maddeleriyle Meclis'e sunulan torba kanun teklifi...

TBMM'de milyonların beklediği çalışmalar nihayetine eriyor. 2023 Bütçe Çalışmaları öncesinde ele alınacak konular arasında çalışanlara elektrik-doğalgaz desteği, KYK faizlerinin silinmesi, 163 bin 572 yaşlı ve engellinin 566 milyon 266 bin liralık borçlarının silinmesi, yemek parası nakdi olan kuruluşlardan vergi muafiyeti, ihracatı 500 bin doların üzerinde olan firmalara iki yeşil pasaport hakkı, icralık olan 3 milyon kişinin borç tasfiyesi ve Kur Korumalı Mevduat uygulamasıyla ilgili kanun teklifleri yer alıyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!