Bomba iddia! Şenol Güneş Milli Takım'a mı dönüyor?

Beşiktaş'la yollarını ayıran Şenol Güneş için ortaya çok önemli bir iddia atıldı. Edinilen bilgiye göre A Milli Takım için TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'la yolları ayrılması beklenen Şenol Güneş için flaş bir iddia kulislerde dolanmaya başladı. Şenol Güneş'in TFF ile A Milli Takım Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Yıldırım Demirören'in Şenol Güneş'e sezon sonuna kadar iki takımı birden çalıştırmayı teklif ettiği öğrenildi. Şenol Güneş bu konuyla alakalı kararsız.

Beşiktaş, Şenol Güneş'le yollar ayrıldıktan sonra Alanyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'la gelecek sezon için anlaşmaya vardı.


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle