Boeing 747 uçağı körfez sularına böyle batırıldı! video izle

Boeing 747 uçağı körfez sularına böyle batırıldı! Bahreyn’de açılacak su altı tema parkı için emekli Boeing 747 uçağı körfez sularına batırdı. Uçağın körfez sularına batırılması ve su altında güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi için çok sayıda uzmanın çalıştığı belirtildi.

Boeing 747 uçağı körfez sularına böyle batırıldı!

Bahreyn’de açılacak su altı tema parkı için emekli Boeing 747 uçağı körfez sularına batırdı. Uçağın körfez sularına batırılması ve su altında güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi için çok sayıda uzmanın çalıştığı belirtildi.




Bahreyn’de su altı tema parkı için emekli Boeing 747 uçağı, Dive Bahrain organizasyon firması tarafından körfez sularına batırıldı. 70 metre uzunluğundaki uçağın dalış turizmi için bir cazibe noktası olması beklenirken; uçağın körfez sularına batırılması ve su altında muhafaza edilmesi için çok sayıda uzmanın çalıştığı belirtildi.

Dive Bahrain’in, resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz birkaç ay boyunca çok sayıda uzman, uçağın su altına koyulması için gerekli prosedürleri ve hazırlıkları tamamladı” dedi. 



Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle