Black Friday 2018 indirimleri hangileri ? Kara Cuma 2018 indirimleri hangi gün?

ABD’de başlayan ve dünyaya yayılan Black Friday indirimleri başlıyor. Yurt dışında Kara Cuma ( Black Friday) olarak bilinen ve Türkiye’de “Efsane Cuma” olarak adlandırılan indirimler önümüzdeki günlerde başlıyor. Adeta bir alış veris çılgınlığına dönüşen Black Friday (  hangi gün?

Black Friday (Kara Cuma) nedir? Nerden çıktı?

Kara Cuma, Amerika’da Şükran Günü’nden sonraki ilk cuma gününe deniyor. Bu gün 1932 tarihinden beri Noel alışveriş sezonun başlangıcı olarak kabul ediliyor. Kara Cuma gününde mağazalar çok erken saatte açılır ve normalinden geç saatlerde kapanır.

Black Friday 2018 ne zaman?

Ülkemizde özellikle son birkaç yıldır büyük bir ilgi ile kutlanan Kara Cuma bu yıl ülkemizde 23 Kasım 2018 tarihinde kutlanacak. Dünya çapında Black Friday olarak bilinen bu gün ülkemizde Kara Cuma, Efsane Cuma olarak isimler ile biliniyor.

Kara Cuma ne kadar sürüyor?

Genellikle 4-5 gün arasında süren Kara Cuma, Cuma’dan Pazartesi gününe kadar sürüyor.

Bu yılki Kara Cuma’nın 23 – 26 Kasım tarihlerinde sürmesi bekleniyor.

BLACK FRİDAY (KARA CUMA ) İNDİRİMİ YAPAN FİRMALAR VE GENİŞ BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Fahiş kira artışlarına tepki gösterip ev sahiplerini insafa çağırdı! Garanti Bankası'nın 10 Kasım için çektirdiği Atatürk reklamı ağlattı! 5000 TL emekli ikramiyesini kimler alabilecek? Zeytin üreticisinin paylaştığı hijyen rezaleti videosu olay oldu! Muharrem İnce'nin seçimden önceki çektiği video gündeme oturdu! Kuruluş Osman 37.Bölüm Fragmanı izle