Bizim Hikaye 47.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

Bizim Hikaye 47.Bölüm Önizleme yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü 15 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yeni Fragmanlar bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Filiz’in Selim’le yakınlaştığını gören Barış duygularını kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Filiz ise verdiği kararın arkasında durmak için çaba sarf etmektedir. Ancak nereden çıktığı belli olmayan bir şiir ikisinin de duygularını karmakarışık etmeyi başarır. Filiz bu karmaşada kendine bir yol çizmeye çalışırken, Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla bir kez daha yıkılır. Bu Rahmet’in tepetaklak yuvarlamaya başlamasına neden olurken, Filiz daha Rahmet’in şokunu üstünden atamadan kendini büyük bir mucizenin ortasında bulur.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle