Bir Zamanlar Çukurova 18.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Bir Zamanlar Çukurova 18.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 31 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 18.Bölümde de nefesleri kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Çukurova'da taşlar yerinden oynadı! Demir Yaman, büyük sırlarının tek ortağı annesi Hünkar'dan hangi gerçeği gizlemeye çalışıyor? Son nefesini vermeden Hünkar'la görüşmek isteyen Hüsamettin Sözübir'in söyleyemeden öldüğü gerçek, cenazesinde mi ortaya çıkacak?

"Benim bir şey yapmam lazım" diyen Yılmaz kendine yeni bir rota çiziyor. Yılmaz'ın "Bundan sonra Züleyha diye biri yok. Benim için artık yoksun Züleyha" cümleleri kimi üzüp kimi mutlu edecek?

Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle son buluyor. Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan Demir, toprak altından kurtulabilecek mi?

Züleyha, Yılmaz'a Adnan bebeğin babasının kendisi olduğunu söyleyebilecek mi? Adana'ya yeni gelen doktor hanım ile Yılmaz arasında bir kıvılcım mı var? Yılmaz yanan pamuklardan Demir'i mi sorumlu tutacak?

Züleyha ve Yılmaz bir kez daha karşı karşıya... İkili arasında neler yaşanacak? Züleyha gerçekleri Yılmaz'a anlatacak mı? Doktor hanım Yamanlar konağında... Züleyha'nın tepkisi ne olacak? Yılmaz manevi babası Fekeli'yi mi dinleyecek yoksa intikamını hemen almak için harekete mi geçecek?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Kirli Sepeti 30.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle Gelin 21.Bölüm Fragmanı izle Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle