Bir Zamanlar Çukurova 17.Bölüm Fragmanı İzle

Bir Zamanlar Çukurova 17.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 24 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 17.Bölümde de izleyiciyi ekrana kitleyecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı?

Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası mı olacak?

Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek?

Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle