Bir Zamanlar Çukurova 15.Bölüm Fragmanı İzle

Bir Zamanlar Çukurova 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 20 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 15.Bölümde de nefes kesen gelişmelerle izleyiciyi ekran kitlemeye devam edecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli'den tamamen kurtulmak için Çukurova'yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor.

Çukurova'da ölüm sessizliği! 10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova'da büyük yankı yapıyor. Demir'in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak.

Büyük yüzleşme! Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor! Çukurova'nın saygın beyi Demir, bu karşılaşmanın hesabını nasıl verecek?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Ömer 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Yargı 92.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Bahar 11.Bölüm Fragmanı izle