Bir Litre Gözyaşı 7.Bölüm Fragmanı İzle

Bir Litre Gözyaşı 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü 18 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Litre Gözyaşı bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cihan ile Mahir, evlilik kararı alıyor! Cihan, Mahir’le birlikte hayallerinin peşinden koşmaya devam eder. Sonucu her ne olursa olsun, bu koşuda Mahir, Cihan’ı yalnız bırakmaz. İkisi de gecenin karanlığında, peşlerine düşen devriyelere aldırmazlar. Bu koşunun sonunda ise iki aile karşı karşıya gelir. Muzo ve Figen’in gözlerine Cihan’ın acısından dolayı inan perde, diğer çocuklarını görmelerine mani olur. Öyle ki Elif’in başındaki kara bulutları fark etmezler. Muzo, çocuklarının rızkını dolandırıcılara yedirmemekte karalıdır. Bunun için gözünü karartıp yollara düşer. Olan biteni kimseye anlatmayan Muzo arkasında ise şüpheli gözlerle ona bakan ailesini bırakır. Bu yolculukta Sevda onu hiç istemediği daha feci yerlere sürükleyecektir.

Figen, gittikçe bozulan aile yaşantısını çaresizlikle seyreder. Her ne kadar elinden geleni yapsa da çaresizlik evlerini bir örümcek ağı gibi sarmaya başlar.

BİR LİTRE GÖZYAŞI İZLE

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle