Bir Litre Gözyaşı 7.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Bir Litre Gözyaşı 7.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü 18 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Litre Gözyaşı bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mahir'in Cihan'a itirafını duyan Ali, yeni bir plan yapıyor!

Kocasının kendisini aldattığını düşünen Figen, Muzo’yla ipleri koparma noktasına gelir. Tefeciye borçlandığını karısından gizleyen Muzo, Figen’in gazabına uğrar. Ailesinin parçalanmaya başladığını gören Cihan duruma el koymaya karar verir. Ancak yaşadığı ağır baskı yüzünden hastanelik olur. Sevdiği kızı kaybetme korkusu yaşayan Mahir artık duygularını daha fazla saklayamayacaktır. Mahir’in Cihan’a aşık olduğunu öğrenen Ali, Mahir’den kurtulmanın yollarını arar.

Öte yandan Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM İZLE

Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final)