Bir Litre Gözyaşı 14.Bölüm 2. Fragmanı İzle

Bir Litre Gözyaşı 14.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü 27 Ocak Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Litre Gözyaşı 14.Bölümde de izleyiciyi ekrana kitleyecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cihan ve Mahir’in dağ evinde mahsur kaldıkları olayın üzerinden beş yıl geçmiştir. Mahir’in beklenmedik kaybının ardından, annesinin ölümüyle de zor günler yaşayan Cihan ve Yürekli ailesinin diğer fertleri, yaşadıkları acıları geride bırakmış, Cihan kendinden beklenin aksine Mahir’i kalbine gömüp, hayata sıkı sıkı sarılarak ailesini bir arada tutmayı başarmıştır.

Ne olursa olsun hayata devam etmek gerektiğine inanan Cihan, mutlu bir evlilik hazırlığındayken, renk uzmanı olarak çalıştığı tekstil firmasını satın alan yeni patronu Kerem’in hayatına girmesiyle yeniden darmadağın olacak ve geçmişte üstünü örttüğü gerçeklerle yüzleşmeye başlayacağı yeni bir savaşa girecektir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)