Bir Litre Gözyaşı 11.Bölüm Fragmanı İzle

Bir Litre Gözyaşı 11.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü 16 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner ve Tolga Tekin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Litre Gözyaşı 11.Bölümde de izleyici ekrana kitleyecek

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Figen, yaşanan olumsuzluklara rağmen her şeyin yoluna girmiş olmasından mutludur ama Muzo’nun beklenmedik bir hareketi Figen’in kafasının yeniden karışmasına neden olacaktır.

Diğer yandan Cihan’ın gördüğü bir rüya, hayata dair düşüncelerini kökünden sarsar. Bu durum en çok da Mahir’i kaygılandırıyordur.

Mahir, Cihan’ı yeniden hayata bağlamaya çalışırken Cihan’ın direnci, başlarına olmadık şeylerin gelmesine neden olur. Bu arada Elif’in okulundan gelen telefon Figen’i çok endişelendirir ve Elif’in neler yaptığını bulmaya karar verir.

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle