Bir aile yok oldu! Türkiye'yi sarsan aile katliamının altından Bitcoin çıktı!

Antalya’da kripto para Bitcoin yüzünden olduğu iddia edilen aile katliamı yaşandı. Oturdukları 3 katlı villada, anne ve babası ile ablasını pompalı tüfekle öldürüp intihar eden Mustafa Gider'in (40) halası Nimet Güler, "Yeğenim Bitcoin yüzünden, önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Yeğenimi Bitcoin yaktı" açıklamasını yaptı.

Bitcoin yüzünden Antalya'da bir aile yok oldu. Aynı aileden otel fotoğrafçısı olan Mustafa Gider'in (40), birlikte yaşadığı annesi, Önceki gece Muratpaşa ilçesi Güzeloba mahallesinde bulunan bir sitedeki 3 katlı villada baba Muzaffer (73) ve eşi Işık Gülsen Gider (65) ve kızları Gamze Gider'in (43) başlarından vurduktan sonra intihar eden Mustafa Gider'in cenazeleri yakınları tarafından gözyaşları arasında alındı.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!