Bir Aile Hikayesi 8.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Bir Aile Hikayesi 8.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Aile Hikayesi 8.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü 27 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Songül Öden ve Celil Nalçakan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Aile Hikayesi 8.Bölümde de ekrana kitleyecek

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aradan yedi yıl geçmiş, üçüzler on beş yaşına gelmiştir. Cem yoğun çalıştığı için evle eskisi kadar ilgilenemez. Reyhan ise uzun zamandır hayalini kurduğu musiki korosuna yazılmıştır. Mahur ve Berk'in arasındaki rekabet evin huzurunu kaçırmaya başlar.

Tesadüfen babasının doğum günü olduğunu öğrenen Mahur, onun için sürpriz bir parti planlar. Neşeli başlayan parti kimsenin beklemediği şekilde sona erecektir.

Beste, Erdem'in eski karısının yanında çalışmaya devam eder. Ceylan'dan duydukları yüzünden ilişkilerinin devam ettiğine inanır. Erdem'den umudu keser ve rotayı başka yöne çevirmeye karar verir.

Derya’nın taktiği işe yaramış, Berk provada tüm ekibi etkilemeyi başarmıştır. Berk'in oyunun yazarı Hülya ile baş başa vakit geçirmesi, Derya'yı kıskandırır.

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜM İZLE

Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle