Bir Aile Hikayesi 7.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Bir Aile Hikayesi 7.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Aile Hikayesi 7.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Songül Öden ve Celil Nalçakan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Bir Aile Hikayesi 7.Bölümde de ekrana kitleyecek

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyhan ve Cem, Mahur’la ilgili bir konu yüzünden okula çağırılır. Mahur’un başka bir okula geçmesi gerektiği anlaşılır. Ancak bu yeni özel okul, Cem’in bütün planlarını alt üst edecektir. Babasının onun için büyük bir fedakarlık yapmak zorunda kalacağını öğrenen Mahur’un gönlü buna razı olmaz.

Beste’ye karşı duygularını daha fazla gizlemek istemeyen Erdem ona açılmaya karar verir. Tam bunu yaptığı sırada kafeye gelen biri, Erdem’i allak bullak eder. Bu kişi Beste’nin hem özgüvenini hem de Erdem’e duyduğu güveni sarsacaktır.

Ölüm ve kayıpla ilgili duygularını bastırmaya alışık olan Berk, prova sırasında yönetmen ve yazarın hışmına uğrar. Ona yardımcı olmaya karar veren Derya ise hiç beklenmedik bir yönteme başvuracaktır. Berk’in Mahur’ların evindeki varlığı Melis ve Mercan’ı çok mutlu etse de “ölüm” le ilgili kırdığı pot, çocukların ödünü koparır. Berk bu durumu telafi etmek için özel bir çaba harcamak zorunda kalacaktır.

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜM İZLE

Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle İnci Taneleri 13.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 137.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Üç Kız Kardeş 84.Bölüm Fragmanı izle (Final) Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle