Bir Aile Hikayesi 5.Bölüm 3. Fragmanı İzle

 Bir Aile Hikayesi 5.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Aile Hikayesi 5.Bölüm 3. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü 6 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Songül Öden ve Celil Nalçakan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Aile Hikayesi 5.Bölümde de ekrana kitleyecek

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Reyhan ve Cem, Mahur'u karşılarına alıp evlat edindikleri gerçeğini açıklarlar. Küçük Mahur durumu sindirmeye çalışırken, onlardan tek bir şey ister: Berk gerçeği bilmemelidir.

Güneş ailesi, okuldaki bir kermese katılır. Tüm dikkatlerini zor bir gün geçirmekte olan Mahur'la Beste'ye veren ikili, Berk'in tepkisini çeker. Bir türlü babasının ilgisini çekemeyen Berk sonunda kendisini tehlikeye atacak bir hareket yapar.

Beste şık bir mağazaya iş görüşmesine gider ancak iyi başlayan görüşme hüsranla sonuçlanır. Soluğu Erdem'in yanında alan Beste, ondan duydukları karşısında iyice dağılır.

Berk sosyal medyada Derya'nın tiyatro paylaşımını görür. Sözde bilet almak üzere tiyatroya gider. Orada yönetmenin dikkatini çeken Berk, okumaya çağrılır.

Mahur, kızlarına iş arkadaşı olarak tanıştırdığı Şakir'in aslında gerçekte kim olduğunu açıklamaya karar vermiştir.

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜM İZLE

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle