Bir Aile Hikayesi 3.Bölüm 3. Fragmanı İzle

 Bir Aile Hikayesi 3.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Aile Hikayesi 3.Bölüm 3. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü 23 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Songül Öden ve Celil Nalçakan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Aile Hikayesi 3.Bölümde de ekrrana kitleyecek

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üçüzlerden birini doğumda kaybeden Cem ve Reyhan hastanedeki kimsesiz bebeği sahiplenir. Taburcu olacakları gün Reyhan’ın karşısına çıkan bir adam onun aklını karıştırır. Cem ve Reyhan evde üç bebekle boğuşurken, Reyhan sahiplendikleri bebekle bir türlü bağ kuramamaktadır.

Mahur ve ailesi Şakir’le birlikte kahvaltı yaparken eve çat kapı Reyhan gelir. Mahur ve Şakir bunun paniğini yaşarken, bir sürpriz de Berk ve Beste yapar. Mahur annesine karşı dürüst olup gerçeği anlatmak zorundadır. Halbuki asıl büyük sırrı Reyhan saklamaktadır.

Yapımcıya küfredip işi bırakan Berk, menajeri tarafından uyarılır. Özür dileyip ise geri dönmezse her şeyini kaybedecektir. Bunu yapması için de önce ona gelen film teklifini reddetmesi gerekmektedir. Spora başlayan Beste, buluşmaya gelmeyip onu eken Mahçup adamla karşılaşır. Adam ikinci bir şans ister. Erdem’e danışan Beste beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Ömer 53.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Kara Ağaç Destanı 10.Bölüm Fragmanı izle Ateş Kuşları 53.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 673.Bölüm Fragmanı izle