Bir Aile Hikayesi 15.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Bir Aile Hikayesi 15.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Aile Hikayesi 15.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Aile Hikayesi dizisinin yeni bölümü 28 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu ve Olgun Toker gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Bir Aile Hikayesi 15.Bölümde de ekrana kitleyecek

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Güneş Ailesi, aşure gününü her yıl olduğu gibi Reyhan’ın anne ve babasını ziyaret ederek geçireceklerdir. Reyhan bu günü ailesiyle geçirmek zorunda oldukları için son derece gergindir. Ancak ıssız bir yolda araba bozulur ve kaza yaparlar. Bu kaza, aşure gününü Güneş ailesi için unutulmaz kılacak olayların başlangıcı olur.

Berk, Nil’le tekrar karşılaşmak için hastaneden check-up randevusu alır. Tam Nil’le konuştuğu sırada yanlarına Ufuk gelir. Nil, Berk’i çocukluk arkadaşı olarak tanıtınca Ufuk son derece samimi davranır. Ne yapacağını bilemeyen Berk kendini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur.

Erdem'le arası Ceylan yüzünden iyice bozulan Beste zayıflama kampına gider. Bu Kamp, daha önce kaldıklarından son derece farklıdır. Kampa adapte olmaya çalışırken orada çalışan biri Beste'den hoşlanır. Karşılık bulmak için elinden geleni yapacaktır.

Mahur, Müjde’nin ona bebek sahibi olamayacaklarını söylemesiyle sarsılır. Artık Şakir’e gerçeği söylemek zorundadırlar. Ancak ikisinin de buna cesareti yoktur. Devreye, Mahur ve Müjde’nin çaresizliğini fark eden Behiye girer. Diğer yandan Mahur geleneksel aşure günü hazırlıklarını yapmaktadır. Berk katılamayacağı için ilk kez Nedim’i de davet ederler. Fakat Berk son anda sürpriz yapıp gelir. Berk uzun zaman sonra ilk kez Nedimle aynı ortamda bulunmanın gerginliğini yaşar.

BİR AİLE HİKAYESİ SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)