BİM 19 Kasım 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye’nin en kaliteli ve öncü marketlerinden BİM’den yepyeni bir katalog müşterisine sunuldu. İçerisinde ankastreden oyuncağa, züccaciye ürünlerinden tekstil ürünlerine ve tek fiyatlı plastik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle Bim fırsatları incelemeye değer görünüyor.

İlk üründen son ürüne tüm detayları ele alalım: Uzun süredir ısrarla istenen ve pek çok Bim müşterisinin beklediği beyaz ankastre set nihayet geliyor. Kumtel Beyaz Ankastre Set 1.999 TL fiyatıyla bu hafta Bim’de yerini alıyor. Beyaz renkte davlumbazı, ocağı ve fırını bulunan bu ankastre set ile hem şık bir mutfağa hem kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Kaliteyi anlatmaya başladığımıza göre Fakir markasına da değinmek gerek. Bim 19 Kasım 2021 kataloğunda Fakir markalı ürünlerde indirim var. Fakir Atria Elektrikli Süpürge 699 TL fiyatıyla sizlerle buluşuyor.

Bu hafta sizlerle olması beklenen pek çok farklı FAKİR markalı ürün de müşterisini bekliyor. Bir başka üründe ise Fakir DB1109B Buharlı Ütü 229 TL gibi çok uygun bir fiyata alıcı bekliyor. Aynı markalı olarak Fakir Erkek Bakım Seti ise 149 TL fiyatla listede yerini alıyor.

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi?