Bilim Kurulu'ndan flaş 14 gün kararı! Eğer artış gerilemezse...

Corona virüs salgını hakkında son dakika haberleri peş peşe geliyor. Son günlere damgasını vuran vaka artışı, Bilim Kurulu tavsiye kararları ve son olarak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi koronavirüs tedbir kararları Türkiye'nin sıcak gündemi olmaya devam ediyor. Bilim Kurulu'nun son toplantısından gelen bilgiye göre tavsiye kararlarının alındığı görüşmede kritik bir karar daha verildi.

Koronavirüs tedbirlerinde çarpıcı bir son dakika haberi geldi. Haberin kaynağı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı. Bu toplantıda alınan kritik kararların gölgesinde kalan bir ayrıntı ortaya çıktı. Önümüzdeki süreç için bugünkü kararlardan daha ehemmiyetli olduğu dikkat çeken karara göre Başkan Erdoğan'ın açıkladığı ve İçişleri Bakanlığı genelgesi ile yürürlüğe giren yeni tedbirler işe yaramazsa farklı bir adım atılacak ve bu 2 haftada bir tekrar edecek. İşte son dakika haberinin detayları;

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!