Bilim İnsanından flaş açıklama! Corona virüsünün kaynağı Wuhan değil!

ABD’li bilim adamı Robert Garry, Wuhan’daki deniz ürünleri pazarının COVID-19’un kaynağı olmadığına ve daha erken bir kaynağın bulunduğuna işaret etti. Garry, yarasada bulunan yeni corona virüsünün yüzey proteininde yaşanan mutasyonun son salgına yol açan önemli bir sebep olabileceğini, ancak bugünkü hale gelmeden önce bu tür bir virüsün daha zayıf versiyonunun insanlar arasında birkaç yıldır, hatta onlarca yıldır yayıldığını söyledi.

ABD’li bilim adamlarının kısa bir süre önce COVID-19 hakkında yaptıkları bir araştırmanın sonuçları, bütün dünyada salgına neden olan yeni korona virüsünün laboratuvarda oluşturulmadığını, virüsün tabiatta doğal yollarla ortaya çıktığını gösterdi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!