Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yerine gelecek isim belli oldu: Önder Karaveli ile yol devam edecek...

Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük konusunda Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı

Sergen Yalçın'la yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör için çalışma gerçekleştiren Beşiktaş, U19 Takım Teknik Direktörü Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı.

Konuya ilişki açıklama yapan Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdür Ceyhun Kazancı, "Daha detaylı çalışma kararı aldık. Çalışmalar bitene kadar Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldık. Yarın öbür gün isimlerle çalışmalar sonuçlanınca tekrardan değerlendirme yapacağız. Bu çalışmalar için birkaç güne ihtiyaç var. Yerli, yabancı adaylar var. Yazılmayan isimler de var. İsimler üzerine yoğunlaştık. Yerli ya da yabancı şartımız yok. Şenol Güneş ismi de toplantıda geçti" dedi.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle