Beşiktaş'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık depremi

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan beşiktaş'ta Masuaku depremi yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi siyah-beyazlılar şok bir sakatlık haberiyle sarsıldı. A Spor'un geçtiği son dakika bilgisine göre Arthur Masuaku, sakatlandı. 29 yaşındaki Kongolu sol bekin sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 12 maçta görev alan Masuaku, 2 asiste imzasını atmıştı. Tecrübeli futbolcu, İngiliz ekibi West Ham United'dan sezon başında kiralanmıştı.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Beşiktaş maçı 5 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar müsabaka öncesi, sırası ve sonrasında tüm detayları ile trhaberler.com'da yer alacak.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Barış Alper, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku, Josef, Salih, Gedson, Redmond, Cenk Tosun, Weghorst

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle