Beşiktaş'ta Adem Ljajic derbide sahada olamayacak!

Beşiktaş'ta Adem Ljajic derbide sahada olamayacak! Beşiktaş'ta sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hissettiği için çalışmaya devam edemeyen Sırp futbolcu Adem Ljajic, Fenerbahçe maçının kadrosundan çıkarıldı.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi önemli bir gelişme yaşandı.

Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljajic, sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı. Siyah beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sağ alt baldır arka adalesinde ağrı hissettiği için çalışmaya devam edemeyen futbolcumuz Adem Ljajic, Fenerbahçe maçı kamp kadrosundan çıkarılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanacak mücadele 29 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?