Beşiktaş'ta 7'si futbolcu, 12 kişide koronavirüs tespit edildi

Son dakika: Beşiktaş'ta Futbol Akademi bünyesindeki 7 futbolcu ile 5 teknik ekip üyesi olmak üzere toplam 12 kişi koronavirüse yakalandı.

Beşiktaş'ta koronavirüs depremi yaşanıyor. Futbol akademi bünyesinde bulunan 7 futbolcu ile 5 teknik ekip üyesinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde bulunan sporcularımız ile teknik ve idari kadro personelimize, rutin Covid-19 tanı testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde yedi sporcumuz ile beş teknik ekip üyemizde Covid-19 pozitif tespit edilmiştir. Covid-19 testi pozitif sonuç veren sporcu ve teknik ekip üyelerimizin tedavi ve izolasyon süreçleri ile BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nin dezenfekte çalışmaları ivedilikle başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle