Beşiktaş'ta deprem! Oğuzhan-Gökhan...

Beşiktaş yönetimi, olağanüstü hal ilan etti ve takıma daha fazla eğilme kararı aldı. Şenol Güneş'ten ayrıntılı rapor istendi.

Beşiktaş'ta performansı eleştirilen ve taraftardan tepki gören Oğuzhan Özyakup'un kaptanlığının alınması gündeme geldi. Yöneticilere göre başarılı oyuncu, kaptanlık baskısı altında istediği performansı gösteremiyor. Teknik heyet ve yönetim ortak bir karar alırsa Gökhan Gönül'ün yeni kaptan olması bekleniyor.



AYRILMAK İSTİYOR



Sivasspor maçında verdiği hatalı pas sonrası gole sebep olan ve ardından tribünlerin yoğun protestosu sonrası Şenol Güneş tarafından hemen oyundan alınan Oğuzhan Özyakup'un morali oldukça bozuk. Yıldız oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. Ligde ve Avrupa'da bu sezon 19 maça çıkan Oğuzhan, 2 gol ve 5 asist yaptı


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?