Beşiktaş'ta Caner Erkin sürprizi

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam sahasında Fransız ekibi Olympique Lyon'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta Caner sürprizi yaşanıyor.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Caner Erkin dev karşılaşmaya saatler kala yaptığı paylaşım ile herkesi heyecanlandırdı. Hocası Şenol Güneş'in Lyon karşısında kendisine şans verdiğini açıklayan yıldız oyuncu twitter hesabından "Uzun bir aradan sonra takımımla birlikte sahaya çıkmanın heyecanı. Hep birlikte tarih yazalım" paylaşımını yaptı.

Bu paylaşımın ardından kadroda olduğu kesinleşen Caner'in ilk 11'de mi yoksa yedek kulübesinde mi yer alacağı merak edilmeye başlandı.


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle