Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ryan Babel’den zemin tepkisi!

Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ın zeminindeki bozukluk Ryan Babe'in tepkisine neden oldu. Ryan Babel, sosyal medya hesabından zeminin bozukluğu ile ilgili bir mesaj paylaştı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta konuk ettiği Kayserispor’u 2-0 mağlup etti. Vagner Love ve Ricardo Quaresma’nın golleriyle kazanan Beşiktaş’ta, Vodafone Park’ın zemini yine gündem oldu. Yazın gerçekleştirilen Shakira konserinden bu yana bir türlü düzelmeyen Vodafone Park’ın zeminine, Beşiktaş’ın yıldızı Ryan Babel’den de tepki geldi. Ryan Babel, Kayserispor maçı sonrası yaptığı paylaşımda, Vodafone Park’ın zemindeki bozukluğa dikkat çekti. (skor)

Ryan Babel, resmi Instagram hesabından paylaştığı krampon fotoğrafına “Son iki sezonki zemini özlüyorum” mesajını yazdı.

İşte Ryan Babel’in yaptığı o paylaşım:








Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle