Beşiktaş'ın 45 maçlık yenilmezlik serisi son buldu

Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, iç sahada 45 maç sonra mağlup olurken, Vodafone Park’ta ilk yenilgisini aldı.

Süper Lig’in 3. hafta mücadelesinde taraftarı önünde Antalyaspor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, iç sahada 45 maç sonra mağlubiyetle tanıştı.

Bu yenilgi aynı zamanda siyah-beyazlıların Vodafone Park’taki ilk lig mağlubiyeti oldu. Antalyaspor karşısında baskılı bir oyun kuran Şenol Güneş’in öğrencileri, kaleci Boffin ve direkleri geçemeyerek rakip kaleye 2 gol bırakabildi.

İlk yarıda Doukara, Hakan Özmert ve Yekta’nın golleriyle Beşiktaş ağlarını 3 kez sarsmayı başaran Antalyaspor, güçlü rakibine de Vodafone Park’ta ilk yenilgisini tattırmış oldu.

Avrupa’da en uzun süren iç saha yenilmezliğine sahip olan siyah-beyazlılar tam 45 maç sonra bir lig maçında sahadan puansız ayrılırken, Vodafone Park’ta da 38 maç sonunda kaybederek yeni stadında ilk yenilgisini aldı. 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar SİZCE NEDEN TARİKAT..?  Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Formula 1 İtalya Grand Prix'si hangi tarihte, nerede gerçekleşecek? Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!