Beşiktaş Sporting maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz ekibi Sporting Lizbon'u ağırlıyor. İlk iki maçından puan çıkartamayan Kartal, ilk galibiyetini taraftarı önünde arıyor. Beşiktaş - Sporting maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü haftasında Portekiz'in Sporting Lizbon takımını konuk ediyor. Vodafone Park'ta 19.45'te başlayacak karşılaşmayı Slovenya'dan Slavko Vincic yönetecek ve kritik mücadele Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Kartal, C Grubu'ndaki iki maçında galibiyet sevinci yaşayamadı ve puan alamadı. Grubundaki ilk maçında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, Hollanda deplasmanındaki Ajax mücadelesini 2-0 mağlubiyetle tamamladı.

Sporting Lizbon da Beşiktaş gibi iki maçta da yenilmekten kurtulamadı. Evinde Ajax'a 5-1 yenilen Portekiz ekibi, Borussia Dortmund deplasmanından ise 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

Beşiktaş - Sporting

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Sporting: Adan, Esgaio, Coates, Reis, Bragança, Palhinha, Porro, Santos, Sarabia, Nunes, Paulinho

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak ALES hangi tarihte yapılacak? ALES başvuruları ne zaman başlayacak? Kahvaltı yapmayan çocuklar okulda sağlıksız gıdalara yöneliyor! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Elazığ’da korkutan deprem! Son dakika depremler Tarihte bugün ne oldu? 8 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar