Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri

UEFA Konferans Ligi D Grubu'na deplasmanda Club Brugge beraberliğiyle başlayan Beşiktaş, konuk ettiği Lugano karşısında büyük bir şok yaşadı. 81. dakikaya Vincent Aboubakar'ın attığı gollerle 2-0 önde giren Kartal, 9 dakikada yediği 3 golle yıkıldı ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. hafta maçında Lugano'yu konuk etti. İlk maçında Club Brugge ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, mutlak favori olarak çıktığı Lugano karşısında büyük bir şok yaşadı. İsrailli hakem David Fuxman'ın yönettiği maçın 38. dakikasında Vincent Aboubakar ile öne geçen Siyah Beyazlılar, ilk 45 dakikayı önde tamamladı.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor