Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı için geri sayım sürerken karşılaşma öncesinden son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Maç saatine kadar taktik kadrosunu belirleyecek olan her iki teknik adam, sahaya en iyi ve uygun ilk 11'ini sürecek. Son 10 mücadelede Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın ise 1 galibiyet aldığı karşılaşmalarda 5 mücadele ise beraberlikle tamamlandı. Peki, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi için geri sayım başladı. Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi heyecanı yaşanacak. İki takım arasında oynanan son 30 maçta ilk golü atan takım sadece 3 kez yenildi. Şimdi gözler bu hafta oynanacak derbiye çevrildi. Peki Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Beşiktaş Fenerbahçe maçı öncesi istatistik bilgileri...

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, 19 Temmuz Pazar günü derbi maçta karşılaşmaya hazırlanırken, iki takım arasında oynanan son 30 müsabakada ilk golü atan takımların sadece 3 kez yenilmesi dikkati çekiyor.

Rekabette 26'sı Süper Lig, 3'ü Türkiye Kupası, biri de TFF Süper Kupa olmak üzere son 30 randevuda, öne geçen takım, sahadan 3 kez mağlup ayrıldı.

Bu karşılaşmalarda öne geçen taraf 18 kez kazandı, 8 kez berabere kaldı. İki ekip arasındaki 1 müsabaka ise golsüz sona erdi.

Öne geçen takımın yenildiği maçlar

Bu süre içinde 2011-2012 sezonu Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Kadıköy'de yapılan maçta Beşiktaş, Egemen Korkmaz'ın golüyle öne geçmesine rağmen, Miroslav Stoch ve Egemen Korkmaz'ın kendi kalesine attığı gollerle 2-1 yenildi.

2012-2013 sezonunda BJK İnönü Stadı'ndaki son derbide ise Moussa Sow ile öne geçen Fenerbahçe, Olcay Şahan'ın santrası bile yapılmayan son saniye golüyle 3-2 mağlup oldu.

Süper Lig'de 2017-2018 sezonunda Vodafone Park'ta gerçekleştirilen karşılaşmada ise Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncusu Fernandao'nun golüyle öne geçse de Domagoj Vida ve Ricardo Quaresma'nın (2) gollerine engel olamayarak sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?