Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı: Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut projelerle geliyoruz!

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, 29 Kasım Çarşamba günü basın mensupları ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Genel kurulda göreve gelmesi durumunda hızla hayata geçirilecek gayrimenkul projesiyle elde edilecek yaklaşık 200 milyon Euro gelir ile Beşiktaş’ın banka ve kamu borçlarının tümünün kapatılacağını açıkladı. Bu projenin yatırımın finansmanının bizzat kendisi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, Master Planını açıkladı: “Beşiktaşımızın tüm borcunu kapatacak somut proje ve sponsorluk anlaşmalarıyla geliyoruz”

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, 29 Kasım Çarşamba günü basın mensupları ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Genel kurulda göreve gelmesi durumunda hızla hayata geçirilecek gayrimenkul projesiyle elde edilecek yaklaşık 200 milyon Euro gelir ile Beşiktaş’ın banka ve kamu borçlarının tümünün kapatılacağını açıkladı. Bu projenin yatırımın finansmanının bizzat kendisi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirileceğini söyledi. Akatlar Spor Kompleksi’nin dönüşüm projesi için Gain Medya ile sponsorluk ön protokolünü imzalayan Serdal Adalı, bu sayede GAİN Akatlar Spor Park Kompleksinin hayata geçirileceğini söyledi.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor