Beşiktaş: 3 - Kasımpaşa: 0 maçın gollerini izle

Beşiktaş - Kasımpaşa maçının tüm detayları HTSPOR'da! Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Beşiktaş, evinde Kasımpaşa'yı 3-0 yendi.

Beşiktaş, Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin 45+3. dakikasında Mensah, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren isim oldu. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 55. dakikada Kasımpaşa'da Hadergjonaj, N'Koudou'ya yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 69. dakikada Atiba skoru 2-0'a getirdi. 75. dakikada Aboubakar maçın sonucunu ilan etti: 3-0.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLE

Bu sonucun ardından oynadığı son 3 maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş (1 haftayı bay geçti),19 puana yükseldi. Geride kalan 11 haftada 4 galibiyet, 4 yenilgi ve 3 beraberlik yaşayan Kasımpaşa ise 15 puanda kaldı. Öte yandan Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa ile evinde yaptığı son 5 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Ayrıntılar birazdan...

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum