Berat Albayrak'ın istifasının ardından Saadet Partisi'nden ilk açıklama!

Berat Albayrak'ın istifasının ardından Saadet Partisi'nden ilk açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurmasının ardından Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Albayrak'ın istifasını değerlendirdi.

Berat Albayrak'ın istifasının ardından Saadet Partisi'nden ilk açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından 'sağlık sorunları nedeniyle' bakanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Albayrak'ın istifasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, şu ifadeleri kullandı:

''Liyakat sahibi olmayanın istifası da yapamadığı iş gibidir. Son görev istifa idi onu bile elinize yüzünüze bulaştırdınız. Bu başarı da sizin.”

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Yargı'dan özel 'final' gecesi etkinliği! Bilet fiyatları belli oldu Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle