Benzine bir indirim daha ! Benzin kaç TL oldu?

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 8 kuruş indirim geldi. İşte benzinin yeni fiyatı...

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzine 8 kuruş indirim geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim, pompaya yansıyacak.

EPGİS'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"22 Nisan tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 8 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir."


BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?
İndirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 5,20 liradan 5,12 liraya inecek. Benzinin litre fiyatı Ankara'da 5,35 liradan 5,27 liraya, İzmir'de ise 5,36 liradan 5,28 liraya düşecek.

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI
Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle 6 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Dermatoloji Uzmanı açıkladı: 8 maddede mezoterapinin yararları