Benim Tatlı Yalanım 17.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 Benim Tatlı Yalanım 17.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Benim Tatlı Yalanım 17.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni bölümü 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Benim Tatlı Yalanım 17.Bölümde de  ekrana kitleyecek

BENİM TATLI YALANIM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kayra, Suna ve Nejat'ı affedecek mi?

Kayra, Suna'nın gerçek annesi olmadığını öğrendiği için büyük bir yıkım yaşar. Ne Suna'yı ne de Nejat'ı görmek istemez. Nejat, oynadıkları oyunu tüm gerçekliğiyle Kayra'ya anlatır ve Kayra'nın zamanla onları affedeceğini umar. Aylin, bu fırsatı değerlendirip Kayra'yla yakınlaşırken, Şevket Kayra'ya Suna'yı anlatmak istemektedir. Üzücü gerçeğin ortaya çıkması herkesi birbirine kenetlerken, Kayra'nın önünde iki yol vardır; ona söyledikleri yalanlara rağmen Suna ve Nejat'ı affedecek midir? Yoksa Aylin'i mi seçecektir?

BENİM TATLI YALANIM SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 115. Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 28. Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 23.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali)