Belediyeler 18 Daimi Personel Alımı Gerçekleştirecek KPSS Şartı Yok

7 Belediye Başkanlıkları yayınladıkları ilanlar ile KPSS şartsız 18 kişi daimi işçi alımı olarak yapıyor. Alıma başvurular şahsen başvuru yapılması gerekmekte.

Orhaneli Belediyesi ( Bursa ) 1 kişi elektrik teknikeri ve 2 kişi beden işçisi olmak üzere 3 personel alımı yapılmakta. Personel alımı daimi statüde yapılmakta olup adayların elektrik bölümü mezunu olması gerekmekte. 

Başvurular 6 Mart 2019 Tarihine kadar Belediye personele şahsen yapılacak.

Laçin Belediyesi ( Çorum ) sürekli işçi alımı olarak 3 kişi şoför olarak ve 2 kişi temizlik işçisi olarak toplam 5 kişi daimi işçi alımı yapılmakta. 

Başvurular 6 Mart 2019 Tarihine kadar şahsen belediye başkanlığı personele yapılacak.

Keşan Belediyesi ( Edirne ) 1 kişi Büro personeli alımı yapılmakta. Alım sürekli statüde yapılmakta olup, Adayların yerel yönetimler üniversite mezunu olması gerekmekte. 

Başvurular 6 Mart 2019 Tarihine kadar keşan belediyesi 2. Kat’a gidilerek şahsen yapılması gerekmekte.

Araban Belediyesi ( Gaziantep ) 5 kişi beden işçisi olarak alım yapılmakta. 

Adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmekte. Başvurular 4 Mart 2019 Tarihinde sona erecek olup adayların şahsen Araban belediyesi personele başvuru yapması gerekiyor.

Tire belediyesi ( İzmir ) 1 kişi büro işçisi, 1 kişi rekreasyon uzmanı olarak toplam 2 kişi alımı yapılmaktadır. Belediye personel alımı için rekreasyon uzmanı alımında ilgili bölüm mezunu olmak gerekmekte. 

Başvurular 8 Mart 2019 Tarihinde sona erecek olup adayların şahsen müracaat etmesi gerekmekte.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 1 kişi çaycı alımı yapılmakta olup başvuru yapacak olan adaylardan herhangi bir eğitim ve sertifika şartı aranmamakta. 

Başvurular 4 Mart 2019 Tarihinde sona erecek olup başvuruların VASKİ şahsen yapılması gerekiyor.

Karamürsel belediyesi ( Kocaeli ) 1 kişi daimi olarak temizlik işçisi alımı yapılmakta. Başvuruların şahsen belediye personele 10 Mart 2019 Tarihine kadar yapılması gerekiyor.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!