Beklenen kar geliyor! Meteoroloji İstanbul'da kar yağışı için saat verdi

Ocak ayında bahar aylarındaki sıcaklıklarla karşı karşıya gelen ve barajlardaki su seviyesinin azalmasıyla susuzluk tehlikesi yaşayan İstanbullular birkaç gündür devam eden aralıklı yağışlar sonrası kar yağışının etkisinde kalacak. Bugün etkisini yurdun birçok bölümünde gösterecek olan yağışlı hava için MGM günlük hava durumu tahmin raporunda saat de verdi.

Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu tahminlerine göre; bugün İstanbul dahil yurdun birçok kesimi beyaza bürünecek. Kar yağışının bazı illerde karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenirken öte yandan İstanbul'daki yağışların "aralıklı yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmurlu" olması bekleniyor. İşte Meteoroloji'den İstanbul ve diğer birçok il için gelen son dakika kar yağışı uyarısı…

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!