Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu!

Bekçi alımı başvurularının tamamlanmasıyla sınava girecek adaylar, Bekçi alımı sınav tarihini ve sınavın detaylarını araştırıyor. Adaylar için konu dağılımı paylaşıldı. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı nasıl olacak? İşte Bekçi alımı sınavı soru dağılımı!

Bekçi alımında başvuru süreci tamamlandı. Başvurularını tamamlayan adaylar bekçilik sınavının ne zaman yapılacağını araştırıyor. 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı tarihi ve sınavda sorulacak konu dağılımı ile ilgili bilgi paylaşıldı. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı sınavı nasıl olacak? İşte Bekçi alımı sınavı soru dağılımı!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!