Bayramda kurban kesecekler dikkat! Meteoroloji' uyardı! Yurtta hava tamamen değişiyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre yurtta hava tamamen değişiyor. Sıcaklık ise 32-34 derece seviyelerinde seyretmeye devam edecek. Peki Kurban Bayramı’nda hava nasıl olacak? İşte bugün ve bayram haftasının hava durumu tahmini:

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü haftalık son hava durumu tahminlerini yayınladı. Buna göre Türkiye önce aşırı sıcakların etkisi altına girecek ardından da şiddetli yağışlar görülecek. Meteorolojinin tahminlerine göre cuma gününe kadar yurtta yağış yok. Ancak Kurban Bayramı arefesinde hava durumu tamamen değişecek. Yurdun bir kesiminde şiddetli yağışlar görülerken bir kesiminde termometre 40 derecenin üstünü gösterecek. Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü Kurban kesmek hayli zor olacak. Zira Türkiye'nin büyük bir kesimi sel baskınlarına sebep olabilecek şiddette yağışlar alacak. İşte Meteoroloji Müdürlüğü'nün yaptığı son tahminlerle hem bu haftanın hem Kurban Bayramı'nın hava durumu raporu:

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!