Bayram Haftası Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri bayram haftası vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Üç Harfliler: Nazar, SUGA | Agust D Tour 'D-DAY' The Movie, Omen: İlk Kehanet (The First Omen), Nuh’un Gemisi (Noah’s Ark), Vincent Ölmeli (Vincent Must Die) ve Bodrum Seferi filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bayram Haftası Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bayram haftasında da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan korkuya, konserden komediye ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı bayram haftası, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Üç Harfliler: Nazar, SUGA | Agust D Tour 'D-DAY' The Movie, Omen: İlk Kehanet (The First Omen), Nuh’un Gemisi (Noah’s Ark), Vincent Ömeli (Vincent Must Die) ve Bodrum Seferi filmlerinin içerisinde bulunduğu bayram haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
Bayram haftası vizyonunun öne çıkanları

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor