Başpehlivanlar’dan Unutulmayacak Mücadele ile Şile Yağlı Güreş Arenasında Baş Pehlivanların Destanı

Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri bu yıl 16. kez er meydanında başpehlivanları ve spor severleri buluşturdu. Türkiye’nin dört bir yanından Şile’ye gelen 1000’e yakın güreşçi, er meydanında ter döktü. Güreş Alanı’nda düzenlenen 16. Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri’ne 62 başpehlivan katılırken, farklı branşlardan 1000’e yakın güreşçi mücadele etti.

Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri bu yıl 16. kez er meydanında başpehlivanları ve spor severleri buluşturdu.  Türkiye’nin dört bir yanından Şile’ye gelen 1000’e yakın güreşçi, er meydanında ter döktü. 

Etkinlik, Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın eşsiz marşları ve renkli kortej yürüyüşüyle başladı. Güreş Alanı’nda düzenlenen 16. Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri’ne 62 başpehlivan katılırken, farklı branşlardan 1000’e yakın güreşçi mücadele etti. Şile Kaymakamı Nebi Kaya ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın da katıldığı Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri, binlere spor severin katılımıyla sabah erken saatlerde büyük bir coşku ile başladı. 

Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?