Başkan Yalçın, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçedeki kına merasimine katılarak ailelerin mutlulukların ortak oldu.Kına merasiminden sonra açıklamada bulunan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, çiftin bu özel ve...

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçedeki kına merasimine katılarak ailelerin mutlulukların ortak oldu.

Kına merasiminden sonra açıklamada bulunan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, çiftin bu özel ve güzel günlerinde aralarında olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek,” Eskişehir Pazaryerililer Derneği Yönetiminden hemşehrimiz Ahmet Kavalci nın kızının düğün kınasına katıldık. Genç çiftimize sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Müge Anlı Şaban Ataş olayı ne? Şaban Ataş neden öldürüldü?