Bankalar'dan şoke eden faiz!

Pandemi sürecinde yatırımının değerini enflasyondan korumak isteyen vatandaşlar için bankalar mevduat yarışına girdi. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve diğer bankaların 32 gün vadeli mevduat hesaplarının faiz oranları güncellendi. Peki, en yüksek faiz hangi bankada? İşte güncel tablo...

Koronavirüs salgını sürecinde yatırımcı birikimlerini enflasyondan korumak ve en yüksek getiriyi elde etmenin yollarını araştırıyor. Merkez Bankası'nın son toplantılarda 500 baz puanlık faiz indirimine karşın kur korumalı TL vadeli mevduat hesaplarının devreye girmesiyle bankalar TL mevdaut hesaplarına müşteri çekme yarışına girdi. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!