Bakan Nureddin Nebati, Güldür Güldür davetini kabul etti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, skecini yayınlayan Güldür Güldür'ün davetine cevap verdi. Kendisi hakkında yayınlanan skeci Twitter üzerinden paylaşan Nebati, gelen davet üzerine katılacağını duyurdu.

Güldür Güldür'ün Bakan Nureddin Nebati hakkındaki skecinin tanıtımını yayınladıktan sonra Show TV'nin yayınlamaması sansür iddialarıyla tartılmıştı. Kanal yönetiminin bayram haftası reyting endişesiyle yayınlamadığını duyurduğu skeç dün akşam yayınlandı.

Hakkındaki skeci paylaşan Bakan Nureddin Nebati'ye Güldür Güldür'den "Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz." diyerek davet gelmişti.

Bunun üzerine Bakan Nebati teklifi kabul ederek "Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah." dedi.

Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle