Bakan Kasapoğlu duyurdu! Dev maç şifresiz yayımlanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anadolu Efes - Barcelona maçının beIN Sports Haber’de şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anadolu Efes - Barcelona maçının beIN Sports Haber’de şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anadolu Efes - Barcelona maçının beIN Sports Haber’de şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

 Bakan Kasapoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

Basketbolseverlerin yoğun talebi sonrası yayıncı kuruluş ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. EuroLeague şampiyonluğu için parkeye çıkacak temsilcimiz Anadolu Efes’in final maçı  beIN SPORTS HABER’de şifresiz olarak yayınlanacaktır. Başarılar Anadolu Efes."

Tarihte bugün ne oldu? 12 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor! 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan ülke belli oldu! Survivor All Star 2024 111. Bölüm Fragmanı izle 12 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!