Bakan açıkladı! Dükkanda satışları yasaklanıyor

Bakan Eroğlu, petshoplarda, doğal ortamlarından uzak ve dar alanlarda sergilenen hayvanlar hakkında açıklama yaptı. Eroğlu, petshoplarda hayvan satışının yasaklanacağını belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hayvanlara kötü ortamlarda eziyet edildiğini söyleyerek, petshoplar yerine katalogdan satış yapılması kararını duyurdu.

Hayvan sergilenmelerini hoş karşılamadıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, "Petshoplarda hayvan satışı yasaklanacak. Çünkü çok kötü ortamlarda hayvanlara eziyet ediliyor. Onlara katalogdan satış imkanı sağlayacağız. Bayilik gibi yani, çiftliklerde üretilen şeyleri katalogdan ya da gidip orada gösterecek. Petshoplarda hayvan sergilenmesini hoş karşılamıyoruz." dedi.


Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle