Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! İşte Dünyayı bekleyen büyük tehlike nükleer felaket

Bugüne kadar bütün söyledikleri tutan Dünya tarihinin en büyük kâhinleri arasında yer alan Baba Vanga'nın kehanetleri konuşulmaya devam ediyor. Bu tahminler, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in her türlü silahı kullanmaktan çekinmeyeceğini açıklamasının ardından dünyadaki nükleer savaş endişelerini beraberinde getirdi. Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı: İşte dünyayı bekleyen büyük tehlike

Henüz küçük yaşlarda görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle "Kör kahin" olarak anılan Baba Vanga, senelerdir gerçekleşen kehanetleriyle nam salmış bir isim oldu. 2022 yılında da kehanetleri gerçekleşen isim, koronavirüs pandemisi yanı sıra 2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu'ndaki deprem ve tsunamiyi de önceden bilmişti. Ünü dünyaya yayılan Vanga, 2022 yılı için de benzer bir kehanette bulunmuş ve Avustralya ile birçok Asya ülkesinde çeşitli doğa felaketlerinin yaşanacağını söylemişti.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!