Baba 24.Bölüm Fragmanı izle | Baba 23.Bölüm Ful izle

Baba 23.Bölüm SHOW TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Baba 23.Bölüm Ful izle. Baba 24.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Baba 24.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Baba dizisinin yeni bölümü 15 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Baba 23.Bölüm Ful izle

Baba 23.Bölüm yayınlandıktan sonra Baba 24.Bölüm Fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Baba 24.Bölümde de ekrana kitşeyecek

 BABA 23.BÖLÜM FUL İZLE

BABA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çöpköy'de Selahattin'in kuralları hayatı gittikçe zorlaştırırken, Emin herkesin umutlarını yeşerten bir hamle yapar fakat olaylar hiç beklenmedik bir noktaya ulaşır.

Kadir hiç istemediği bir şekilde Çöpköy halkıyla karşı karşıya gelir. Ummadığı bir anda tehdit altında kalan Firuze, istemeden de olsa Kadir'i ve Çöpköy'ü çok zor durumda bırakır. İlhan'ın Çöpköy'e gelmesiyle birlikte Büşra ile arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken İlhan beklemediği bir hesaplaşmayla karşı karşıya kalır.

BABA SON BÖLÜM İZLE

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!